DE BESTE GROENDAKEN

DOOR DE BESTE

VAKMENSEN

EEN UNIEKE COMBINATIE

Licentiehouders met veel passie! 

Van links naar rechts: Marco Schippers (Kimmenade Nederland BV), Peter de Bie (Flora Nova BV),

Robert Smid (Du Pré Groenprojecten BV) en Paul Heiligers (Kimmenade Nederland BV).

Locatie foto: Groendak Space-S in Eindhoven

Greenproof levert de beste groendaken. Door de expertise van de drie partners in dit samenwerkingsverband krijgen klanten 10 jaar garantie op hun groendaken. Dat is uniek. De garantie geldt voor de waterbestendigheid van de daken en op kwalitatief optimaal groeiend groen op de daken.De daken van Kimmenade Nederland BV zijn  gegarandeerd waterproof door een naadloos gespoten dakbedekking. Door de aanleg en onderhoud door Du Pré Groenprojecten en Flora Nova hebben klanten zorgeloos plezier van hun groendaken. Nu en in de toekomst.

Commerciële krachten

Marco Schippers

Anne Liebregts

Sofie van der Ven

Kimmenade Nederland, Du Pré Groenprojecten en Flora Nova hebben een berg aan ervaring en expertise. Du Pré Groenprojecten levert daktuinen voor vele grote en kleine opdrachtgevers en beheerst het principe van De Levende Tuin tot in de puntjes. Flora Nova is kwaliteitshovenier met vergaande kennis over groen mede door hun eigen kwekerij van waaruit zij van eigen bodem kwaliteitsgroen leveren.

Greenproof levert gecertificeerde groendaken en is hierin deskundig partner voor overheid, projectontwikkelaars, architecten, particulieren en bedrijven. Zij heeft kennis van zaken en door advies over bijvoorbeeld groene investeringen en de bijbehorende fiscale voordelen levert zij meerwaarde voor haar relaties.

PARTNERS BINNEN GREENPROOF
groendak
groendaken
daktuin

Du Pré Groenprojecten
Slegersstraat 75
5706 AW Helmond
0492 52 33 30


info@dupre-groenprojecten.nl

www.waargroenzinkrijgt.nl

Kimmenade Nederland
Vossenbeemd 9
5705 CL Helmond
0492 53 31 22


info@kimmenade.com
www.kimmenade.com

Flora Nova
Molenstraat 41b
4061 AB Ophemert

0344 65 13 24


info@flora-nova.nl
www.flora-nova.nl

 

10 jaar garantie

Greenproof geeft 10 jaar garantie op haar groendaken. Zowel op de waterdichtheid van de daken als op het groen op de daken. Hiervoor geeft zij een Greenproof label af. Dit label waarborgt controle op de kwaliteit van de levering en ook op het onderhoud. Dit onderhoud wordt gedurende 10 jaar professioneel onderhouden door de Greenproof partners Du Pré Groenprojecten en Flora Nova.

 

Binnen Greenproof wordt gewerkt met de producten van Nophadrain als preferred supplier.

OOK INTERESSE IN EEN GROENDAK?

Certificering en groenkeur

Binnen Greenproof is certificering verplicht. Uitsluitend gecertificeerde partijen worden ingeschakeld om jouw project ten uitvoer te brengen. Dat betekent kwaliteit in de uitvoering, maar ook in de advisering en later in het onderhoud. Groenkeur Dak en Gevel is een vakbekwaamheidscertificaat dat zich niet beperkt tot het bewaken van de te volgen procedures, maar ook in de uitvoering garanties biedt. Dat maakt samenwerken met Greenproof tot een plezierige ervaring.

Hét expertiseteam voor de ontwikkeling, de aanleg en het onderhoud van groendaken

Specialist in groendaken

10 jaar garantie op dak en groen

Advies over fiscale regelingen

Novacell naadloze en wortelwerende dakafdichting

Greenproof Label

Hét samenwerkingsverband voor groendaken met zekerheid

  • LinkedIn Social Icon