Groen (om)hoog laten groeien geeft ruimte in drukke steden

29 Nov 2017

Ongeveer 40% van de Nederlandse bevolking woont in de stad en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar meer zal worden. Onze daken zijn daarom de uitgelezen plek om nieuwe, groene, leefruimtes te creëren zonder dure vierkante meters op de grond te gebruiken.

 

Groen is en blijft een enorme must voor mensen en hun leefomgeving. Het feit dat er steeds minder ruimte komt om bijvoorbeeld een park te realiseren in een stad, geeft ons de energie om breder en hoger te denken. 

Er is weinig plek voor groen op de begane grond. Wat wel mogelijk is zijn groendaken op allerlei niveaus. Zo kunnen we toch de groene omgevingen realiseren in de drukke steden. 

 

Bekijk onze groendaken in diverse steden in onze digitale foto albums.

 

 

 

Facebook
Twitter
Please reload

Hét samenwerkingsverband voor groendaken met zekerheid

  • LinkedIn Social Icon