Subsidie voor groene Helmondse daken

13 Jul 2016

Energie besparen in uw pand door een groen dak? Watterbuffering creëren door een groen dak? Dit alles en meer is mogelijk via onze groene daken. Benieuwd hoe dit voor uw pand gecreëerd kan worden? Dan is nu het juiste moment om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan: De Gemeente Helmond wil de aanleg van groene daken bevorderen. Daarom is er een subsidie regeling mogelijk voor Helmonders die hun dak(en) vergroenen.

 

De vele regenval van de afgelopen tijd is een goed voorbeeld van wat klimaatverandering kan betekenen. Mede door deze extreme weersomstandigheden ziet u hoe belangrijk het is om maatregelen te nemen om de klimaatverandering tegen te gaan. Een maatregel hiervoor is het aanleggen van groene daken. Nu u kunt rekenen op financiële ondersteuning van de gemeente Helmond houdt niets u meer tegen. Wacht niet langer en grijp deze kans met twee handen aan.

Uiteraard kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden rondom uw wensen. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ons? Neem dan contact op via telefoonnummer 0492-523 330.

 

Inhoudelijke informatie over de subsidieregeling is te vinden via http://www.deweblogvanhelmond.nl/?s=groene+daken

Facebook
Twitter
Please reload

Hét samenwerkingsverband voor groendaken met zekerheid

  • LinkedIn Social Icon