top of page

'Greenproof hielp ons bedrijf met de aanvraag van subsidie voor ons groendak'

Kan mijn bedrijf subsidie krijgen  voor de aanleg van een groendak?

IK WIL MIJN BEDRIJF

VERDUURZAMEN

Overige doelgroep

Steeds meer bedrijven, gemeenten en particulieren kiezen voor een groendak. Denk bijvoorbeeld aan groendaken voor fietsenstallingen, sociale huurwoningen, musea:

de mogelijkheden zijn talrijk. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag weten of je in aanmerking komt voor de fiscale regelingen bij groene investeringen? Greenproof helpt je graag verder. 

 

En het onderhoud van de groendaken? Dat verzorgt Greenproof minstens 10 jaar lang. 

Meer weten? Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

‘Greenproof ontzorgt en adviseert. Dat zorgt voor een resultaat naar wens voor de beste prijs'

ARCHITECTEN

Architecten

Als ontwerpers van gebouwen weten architecten als geen ander dat meten weten is. Een grondige voorbereiding bepaalt het succes van een project. Greenproof gaat bij voorkeur al vroeg in de ontwerpfase samen met architecten rond de tafel zitten.  We praten mee over het ontwerp, de bouwconstructie en vinden samen manieren om onnodige kosten achteraf te voorkomen. Bovendien geven wij ook informatie over fiscaal voordeel bij een groene investering als een groendak. 

 

Ontvang nu vrijblijvend (technische) informatie over groene daken. Zo kun je opdrachtgevers deskundig adviseren bij hun aanvraag voor groendaken. Groendaken bieden vele voordelen en door een langere levensduur zijn groendaken goedkoper dan traditionele daken.

En het onderhoud van de gerealiseerde groendaken? Die verzorgt Greenproof gegarandeerd minstens 10 jaar lang. Meer weten? Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

‘We merken dat we projecten met groendaken beter en sneller verkopen’.

PROJECT

ONTWIKKELAARS

Project ontwikkelaars

Als projectleider breng je grond, geld en gebruikers bij elkaar met als doel het realiseren van het optimale project. Daarbij hoort ook het bekijken van de mogelijkheden voor de daken van het bouwwerk. Greenproof denkt vanaf het beginstadium met je mee. Door een vroege samenwerking en het delen van onze expertise voorkomen we onnodige kosten achteraf. Bovendien zijn projecten met groendaken meer courant. Steeds meer opdrachtgevers en eindgebruikers vragen om groendaken.

 

Een groendak is niet alleen duurzaam en aantrekkelijk voor het oog. Gebouwen met groendaken zijn beter geïsoleerd en besparen dus op de kosten van energieverbruik voor de gebruikers . Door fiscale regelingen zijn groene investeringen zoals een groendak ook aantrekkelijk voor de portemonnee. En het onderhoud? Dat verzorgt Greenproof minstens 10 jaar lang. 

 

Meer weten? Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

‘Greenproof had de certificeringen en leverde precies op volgens afspraak’.

AANNEMERS

Aannemers

Als aannemer werk je vaak met deadlines. In elk project krijg je wel te maken met onverwachtse omstandigheden of tussentijdse wijzigingen . Of met bouwaanvragen die net even iets anders zijn dan het gangbare. Greenproof is flexibel en ontzorgt aannemers bij het uitvoeren van projecten met groendaken. Zo kan volgens planning gewerkt en opgeleverd worden.

 

Als jouw opdrachtgever vraagt om een groendak roept dat in eerste instantie vaak vragen op. Hoe ga je om met vragen over het voorkomen van lekkages, de belastbaarheid van de bouwconstructie of de kosten van een groendak? Greenproof is de expert in groendaken die adviseert,ontzorgt en antwoord geeft op alle vragen over groendaken.

Dankzij fiscaal voordelen bij groene investeringen verdient een groendak zich in een aantal jaren al terug. Daarnaast zijn er in sommige gemeenten ook mogelijkheden voor het krijgen van subsidies. 

 

En het onderhoud van de groendaken? Dat verzorgt Greenproof minstens 10 jaar lang. 

Meer weten? Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Hét expertiseteam voor de ontwikkeling, de aanleg en het onderhoud van groendaken

Specialist in groendaken

10 jaar garantie op dak en groen

Advies over fiscale regelingen

Novacell naadloze en wortelwerende dakafdichting

Greenproof Label

bottom of page